Details bewerken of wijzigen

Om de een of andere reden heb je misschien meer dan één Moovick account. Helaas is er geen manier om informatie of boekingen tussen deze accounts samen te voegen of te verplaatsen.

Ons advies? Kies de account die je in de toekomst wilt gebruiken en deactiveer of verwijder de andere. Maar, als je een openstaande taak hebt in een account, kun je deze niet verwijderen, dus zorg ervoor dat je de taken hebt afgerond voordat je je account verwijdert.

1.1. Wijzig of reset je wachtwoord
1.3. Hoe verander ik het emailadres dat ik gebruik voor Moovick?

Bent je je wachtwoord vergeten of heb je problemen om in te loggen? We hebben het meegemaakt. Tijd voor een reset.

Om je wachtwoord te resetten

Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Het kan zijn dat je je spam folder moet controleren en je mail-scanner functie of antivirus software moet deactiveren, dit kan ervoor zorgen dat de link verloopt of dat je deze niet kunt openen.

Om je wachtwoord te wijzigen

1. Ga naar ProfielAccount > Wijzig wachtwoord
  2. Voer je huidige wachtwoord in
  3. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig het
  4. Klik op "Wachtwoord wijzigen

Denkend aan je veiligheid, kun je de e-mail niet zelf veranderen. Hoewel we er altijd zijn om je te helpen, neem contact met ons op

1.4. Hoe wijzig je het telefoonnummer op je account?
1.2. Samenvoegen van meerdere accounts

1. Ga naar Profiel > Instellingen > Account
  2. Bewerk je telefoonnummer en klik op "Verifiëren"
  3. Zodra je een telefoonnummer hebt gekoppeld aan een account, heb je de mogelijkheid om in te loggen bij Moovick met dat telefoonnummer.

Heb je een verhuizing, project of een taak in gedachten?

Neem contact op met het Moovick-team om het op te lossen
Neem contact op met het Moovick-team om het op te lossen

We gebruiken cookies voor het analyseren van verkeer en het meten van de effectiviteit van campagnes. Aarzel niet om onze Privacy Policy te lezen om meer te weten te komen over cookies en hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Akkoord" te klikken, stemt u in met het gebruik van cookies.